Aanbod

Mediation

mediation zwolle groep

Je wilt tijdens je scheiding, gezeur in de familie of bij de afwikkeling van de erfenis met je familie graag invloed uitoefenen op de dingen die je raken. Ik bied je tijdens mediation de mogelijkheid om je eigen oplossing vorm te geven. Samen onderzoeken we dan de werkelijke belangen in plaats van enkel de standpunten. Jullie hebben in dat proces een actieve rol in en ik begeleid deze vertrouwelijke gesprekken.

Dit levert jullie het volgende op:

  • Betere communicatie
  • Helderheid van het probleem
  • Focus op de belangen (in plaats van de standpunten)
  • Een duurzame oplossing


Bij deze mediation kijken we in een gratis intakegesprek van een half uur naar jullie gezeur. Samen bepalen we dan welk pad het beste bij jullie past en wat dit ongeveer gaat kosten.

Neem contact op

Individuele coaching

mediation zwolle persoon

Wil jij graag beter met dat conflict omgaan, maar de ander (nog) niet. Dan bied ik jou als coach de mogelijkheid om ten eerste jezelf weer beter te begrijpen. Als je namelijk patronen bij jezelf herkent en erkent, kun je kijken waar de ruimte zit voor jouw persoonlijke groei en echt ontdekken wat jouw behoefte is. Je eigen ego opzij zetten om met lev naar jezelf en de situatie te kijken. Als je die behoefte eenmaal kent, is het de kunst om hem uit te spreken op een fijne manier.

Bij deze individuele coaching kijken we in een gratis intakegesprek van een half uur naar jouw gezeur. Samen bepalen we dan welk pad het beste bij jou past.

Neem contact op

Online programma’s

mediation zwolle computer

Vanaf eind 2020 vind je hier online programma’s die jou in je eigen tijd en op je eigen tempo begeleiden om de vaardigheden te krijgen om die ruzie op te lossen. De programma’s zitten boordevol opdrachten om jou inzicht te laten krijgen in jouw probleem. Ook lees je meer over de achtergronden. Tot die tijd kun je inspiratie halen uit de blogs of kun je inspiratie opdoen uit de nieuwsbrief.

Neem contact op